Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.Paris domeinnaam registreren

Registreer je .PARIS domein

€69,99
P/JAAR

Over de .Paris domeinnaam

Meer info over de .Paris extensie

De .Paris domeinnaam zijn vanaf nu ook te registreren bij SoHosted. Er zijn er steeds meer Europese steden met een eigen domeinextensie. Voorbeelden van grote steden met een eigen domeinextensie zijn:

De .Paris extensie is dé nieuwe domeinextensie (hetgeen na de “.” van een domeinnaam) voor de stad Parijs. Met deze nieuwe domeinextensie heeft deze wereldstad een eigen plek op internet gekregen en zie je direct waar de desbetreffende website op gericht is: Parijs.

Wanneer registreer je een .Paris domeinnaam?

Door een .Paris domeinnaam te registreren laat je zien waar jij je op richt; Parijs! Ben je een inwoner van de Franse hoofdstad, of verhuur je reizen aan in Parijs? Dan is een .Paris domeinnaam zeker iets voor jou.

De .Paris domeinextensie zorgt voor veel herkenning bij de lokale bezoekers. Daarbij komt dat jouw domeinnaam beter wordt onthouden en meer op zal vallen met een .Paris extensie! Reden genoeg dus om op tijd te checken of je gewenste domein beschikbaar is. Registreer nu je eigen .Parisdomeinnaam.


Waarom voor SoHosted kiezen?

Er zit veel verschil in de prijzen en techniek van verschillende webhosters. Bij SoHosted ben je altijd zeker van goede, enthousiaste service. Met een team van ervaren medewerkers helpen wij jou graag verder!

Vaste lage prijzen

Voordelig een .paris domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.paris domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.paris domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .paris domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .paris domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Oui, Oui dat kan! Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .Paris domeinnaam extensie is perfect voor websites die gericht zijn op Parijs of gaan over bijvoorbeeld reizen naar de stad Parijs. Bedrijven die actief zijn in Parijs kunnen veel baat halen uit de lokale autoriteit die deze extensie met zich mee brengt. Is de .Parijs domeinnaam iets voor jou? Check dan snel of je domeinnaam nog beschikbaar is!
Tijdens het bestellen van je .Paris domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .Paris domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.