.partners domein registreren

Registreer je .PARTNERS domein

€54,99
P/JAAR

Over de .partners domeinextensie

.partners achtergrondinformatie

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben op hoe goed je bezoekers jou kunnen vinden. De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet.

Met een .partners domein kun je het onderwerp van je website laten aansluiten op je domeinnaam. Dit zal helpen je online vindbaarheid te verbeteren.

Wanneer registreer je een .partners domeinnaam?

Het woord “partners” heeft in verschillende talen dezelfde betekenis. Hierdoor zijn er vele mogelijkheden hoe je deze domeinextensie kunt inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe manier om een samenwerking tussen twee bedrijven te laten zien via de domeinnaam. De .partners domeniextensie is voor iedereen vrij te registreren.


Waarom een .partners domein van SoHosted?

Wanneer je interesse hebt in een .partners domeinnaam is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de mogelijkheden en prijzen van de webhoster. Hieronder lees je wat wij belangrijk vinden en waarom je .partners domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .partners domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.partners domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.partners domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .partners domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .partners domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .partners domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of particulieren die een samenwerking (partnership) beter willen uitlichten. Ook kan een partner ingezet worden in de zin van een liefdes partner.

Tijdens het bestellen van je .partners domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.

Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .partners domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.