Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.parts domein registreren

Registreer je .PARTS domein

€37,99
P/JAAR

Over de .parts domeinextensie

.parts achtergrondinformatie

Met de komst van vele nieuwe domeinextensies is het makkelijker geworden om je als website te onderscheiden van andere websites. Zo laat je met een .parts domeinnaam direct zien wat het onderwerp van je website is. Dit is helder voor je bezoekers, maar zal ook helpen je online vindbaarheid te verbeteren.

Wanneer registreer je een .parts domeinnaam?

“Parts” is Engels voor “onderdelen”. Verkopers van machineonderdelen of ander materieel kunnen gebruik maken van deze nieuwe domeinextensie en ook handelaars in auto onderdelen kunnen profiteren van een .parts domein. Met een .parts domeinnaam leg je meer nadruk op het “onderdeel”. De .parts domeinextensie is niet gebonden aan bepaalde gebieden, zoals een .nl of .de domeinnaam.


Waarom een .parts domein bij SoHosted registreren?

Wil je Een .parts domein registreren? Dan is het belangrijk om goed te kijken naar de technische mogelijkheden en de prijzen. Hieronder lees je waar je op moet letten en waarom je .parts domein bij SoHosted in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .parts domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.parts domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.parts domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .parts domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .parts domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .parts domein is geschikt voor aanbieders van bijvoorbeeld machineonderdelen, autoonderdelen of ander materieel.

Tijdens het bestellen van je .parts domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.

Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .parts domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.