.party domeinnaam registreren

Registreer je .PARTY domein

€39,99
P/JAAR

Over de .party domeinnaam

.party achtergrondinformatie

Ook de .party domeinextensies zijn nu beschikbaar bij SoHosted. Deze domeinextensie is één van de nieuwe gTLD´s die zorgen voor meer onderscheid op internet. Omdat de .party domeinextensie erg nieuw is, zijn er nog vele domeinnamen beschikbaar!

De kans is groot dat Google waarde gaat hechten aan de .party extensie wanneer je website is gericht op feestjes. Een .party domeinnaam registreren kan dan positief bijdragen aan je positie in Google. Ook dit kan een reden zijn om op tijd te kiezen voor een .party domeinnaam.


Waarom een .party domein registreren?

Het .party domein is een geweldig middel voor organisaties die evenementen en feesten organiseren. Ook als je een trouwerij, verjaardagsfeest of ander privé feestje organiseert is het super origineel om daar een website voor te maken met een eigen .party domein. Door een .party domeinnaam te gebruiken ziet je doelgroep direct waar de website over gaat én je kunt je domeinnaam lekker kort houden.

De .party domeinextensie is één van de nieuwe generic top-level domains (gTLD) die zijn gelanceerd. .Party is net als een com, .eu of .net een generieke extensie, maar dan net wat bijzonderder. De nieuwe gTLD’s maken het weer mogelijk om een korte naam te registreren. Omdat dit domein zo nieuw is, zijn er nog vele mooie domeinnamen beschikbaar!


Waarom een .party domeinnaam bij SoHosted?

Een .party domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Hieronder zie je wat we bij SoHosted anders doen en wat we belangrijk vinden.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .party domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.party domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.party domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .party domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .party domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja, dat is heel eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .party domeinextensie is een mooie extensie voor evenement organisaties maar ook voor particulieren die een feest(je) organiseren. Doordat party een Engels woord is, is de naam wereldwijd goed inzetbaar! Check of je gewenste .party domein nog beschikbaar is om je domeinnaam vast te leggen.
Tijdens het bestellen van je .party domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .party domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.