.pet domeinnaam registreren

Registreer je .pet domein

€22,00
P/JAAR

Over de .pet domeinextensie

Menig mens zijn of haar best vriend; je huisdier. Je huisdier oordeelt niet, houdt onvoorwaardelijk van je en is (hopelijk) altijd blij je te zien. Het beestje die jou een slechte dag kan doen vergeten door die dierlijke eenvoud. Voor die vrolijke viervoeter of je geverde vriend; hier is de .Pet domeinextensie.

Voor wie is de .Pet domeinextensie?

  • De dierenvriend die houdt van bloggen
  • De dierenspeciaalzaak voor baasjes die iets extra’s voor hun maatje willen doen
  • De dierenexpert die alles weet van katten, honden, muizen, cavia’s en fretten. (En die deze kennis graag wil delen met medeliefhebbers!)

Waarom een .pet domeinextensie?

Kiezen voor een domeinextensie die past bij het onderwerp van jouw website heeft meerdere voordelen;

  • Meer bezoekers via zoekmachines. Je bent niet de eerste met een website over of voor huisdieren, helaas! De realiteit is hard.. Wat je wel kunt doen is de beste worden in jou niche! Onderscheid jezelf van de websites die er al zijn en zorg ervoor dat je op dit gebied de ‘go to place’ wordt! Onderscheiden doe je ook door een sterke merknaam. Een opvallende websitenaam helpt hierbij. Zoals je zelf vast talloze malen aan den lijve hebt ondervonden is dat iets dat opvalt, iets dat je aandacht trekt, je nieuwsgierig maakt! In het geval van bezoekers in Google leidt dit tot meer bezoekers die benieuwd zijn naar wat jouw website te bieden heeft! Meer bezoekers, zonder een dure marketingcampagne!
  • Makkelijker te onthouden voor je bezoekers. Niet is zo vervelend als een lastig te spellen websitenaam. Dit kan je veel potentiële klanten of lezers kosten. Met een domeinextensie die aansluit op je onderwerp kun je hier gemakkelijk iets aan doen. Zo wordt bijvoorbeeld de website www.allesoverhuisdieren, www.allesover.pet. Makkelijker voor je bezoekers om te onthouden en dus makkelijker voor hun om terug te komen op je website.
  • Ook geschikt voor in het buitenland. Stel je hebt ambitieuze plannen om uit te breiden naar het buitenland, dan sla je met de .pet domeinextensie de spijker op zijn kop! Waar je met een .nl extensie alleen gebonden bent aan Nederland, ben je met een domeinextensie gericht op een onderwerp alleen gebonden aan het onderwerp van je website! Geen gedoe meer met meerdere domeinnamen dus.

Voorbeelden van een .pet domein

  • www.allesvoorje.pet
  • www.dierenspeciaalzaak.pet
  • www.zorgenvoorje.pet

Waarom een .pet domeinnaam van SoHosted?

Een domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .pet domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.pet domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.pet domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .pet domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .pet domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct de domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .pet domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen domeinnaam!
De .pet domeinextensie is voor websites die er zijn voorhuisdieren.
Ja, je kunt je .pet domeinnaam ook verhuizen. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .pet domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.