.photo domeinnaam registreren

Registreer je .PHOTO domein

€39,99
P/JAAR

Over de .photo domeinextensie

.photo achtergrondinformatie

.Photo domeinnamen zijn bedoeld om direct te laten zien dat jouw website gaat over foto’s en/of fotografie. Herken jij jezelf hierin? Check dan snel of je domeinnaam nog beschikbaar is. Met een relevante domeinnaam worden je resultaten in Google verbeterd. Dit komt omdat Google waarde hecht aan de relevantie van je domeinnaam.

Wanneer registreer je een .photo domeinnaam?

.Photo is heel goed te gebruiken door bijvoorbeeld fotografen, fotostudio’s of webshops. Heb jij een passie voor fotografie? Check dan snel of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en laat je website meer opvallen!

Omdat de .photo domeinextensie redelijk nieuw is, zijn er nog veel mooie domeinnamen te registreren. Wacht daarom niet te lang met het registreren van jouw domeinnaam.


Waarom je .photo domeinnaam bij SoHosted registreren?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .photo domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Lees hieronder waar je op moet letten en waarom je .photo domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .photo domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.photo domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.photo domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .photo domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .photo domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .photo domeinnamen zijn perfect voor elke website gerelateerd aan fotografie. Heb jij een passie voor fotografie? Laat je website dan meer opvallen met deze nieuwe extensie.
Tijdens het bestellen van je .photo domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .photo domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.