Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.photography domein registreren

Registreer je .PHOTOGRAPHY domein

€29,99
P/JAAR

Over de .photography domeinextensie

.photography achtergrondinformatie

Niet lang geleden zijn er vele nieuwe domeinextensies geïntroduceerd, waaronder de .photography extensie. De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet en vertellen direct waar je website over gaat.

Zo valt een .photograpy domeinnaam meer op dan een “gewoon” .com domein. Deze nieuwe domeinextensie helpt jou om je beter te onderscheiden en om beter vindbaar te worden op internet.

Wanneer registreer je een .photography domeinnaam?

Heb jij een passie voor fotograferen, heb jij een fotozaak of verkoop jij producten gerelateerd aan foto’s? Dan is de .photography extensie een mooie uitkomst voor jou. Met een .photography domein laat jij direct zien waar je website over gaat.

Gaat je (toekomstige) site meer over foto’s of afbeeldingen? Kijk dan ook naar onze .photos domeinextensie of .pictures domeinextensie .


Waarom een .photography domein van SoHosted?

Ben je een fotograaf en wil je graag een .photography domeinnaam registreren? Kijk dan goed naar de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .photography domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .photography domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.photography domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.photography domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .photography domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .photography domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .photography domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die in de fotobranche actief zijn. Het .photography domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je een fotostudio hebt, een camera webshop of een passie hebt voor fotograferen.
Tijdens het bestellen van je .photography domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .photography domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.