Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.photos domeinnaam registreren

Registreer je .PHOTOS domein

€29,99
P/JAAR

Over de .photos domeinextensie

.photos achtergrondinformatie

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben op hoe goed je bezoekers jou kunnen vinden. De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zoals de .photos domeinnaam zijn bedoeld om meer op te vallen op internet. Deze extensie helpt jou om beter vindbaar te worden op internet door middel van een herkenbare domeinnaam.

Deze nieuwe domeinextensies laten zien waar jouw interesse ligt. Zo laat een .photos domein direct zien dat jij je richt op fotografie.

Wanneer registreer je een .photos domeinnaam?

Ben jij iemand met passie voor foto’s? Met een .photos domein kun je op een herkenbare manier je foto’s online tentoonstellen. Ook voor een online fotoalbum of een portfolio is deze extensie erg geschikt.

Daarnaast is de .photos extensie perfect voor bedrijven en professionals die actief zijn met fotografie. Fotografeer je zelf ook? Check dan ook de .photography domeinextensie.


Waarom voor een .photos domein van sohosted kiezen?

Met meer dan 15 jaar hosting ervaring is je .photos domeinnaam bij ons in goede handen. Er zijn genoeg webhosters waar je een .photos domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder lees je wat we bij SoHosted belangrijk vinden.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .photos domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.photos domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.photos domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .photos domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .photos domeinnaam

Je .photos domein wordt binnen 1 minuut geregistreerd! Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert.
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ben jij iemand met passie voor foto’s? Of heb je een eigen studio waar jouw fotoshots erg belangrijk voor je zijn? Met een .photos domein kun je op een herkenbare manier je foto’s online tentoonstellen voor de rest van de wereld. Ook voor een online fotoalbum of een portfolio is deze extensie erg geschikt.
Tijdens het bestellen van je .photos domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wij registreren de domeinnaam dan op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten voor een anonieme registratie bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .photos domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.