.pics domeinnaam registreren

Registreer je .PICS domein

€29,00
P/JAAR

Over de .pics domeinextensie

.pics achtergrondinformatie

Je kunt nu ook je eigen .pics domeinnaam registreren bij SoHosted. De .pics domeinnaam is een van de nieuwste gTLD’s (Generieke Top Level Domains). Deze gTLD’s zijn bedoeld om je beter te kunnen onderscheiden op het internet. Deze nieuwe domeinextensie laat je bezoekers zien dat jouw website gaat over foto´s en/of afbeeldingen.

Wanneer registreer je een .pics domeinnaam?

De .pics domeinen zijn bedoeld voor fotografen of websites met veel foto’s. Laat je veel foto’s zien op je webiste, of wil je hier een website voor beginnen? Check dan ook eens of je .pics domein nog beschikbaar is!

Een domeinnaam met de .pics extensie valt veel meer op dan een veel voorkomende .nl of .com extensie. Zo zal je website veel beter worden onthouden. Een bijkomend voordeel is dat Google veel waarde hecht aan domeinnamen die passen bij het onderwerp van je website. Dit kan je daarom helpen je zoekresultaten in Google te verbeteren.


Waarom een .pics domein bij SoHosted registreren?

De nieuwe .pics domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .pics domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .pics domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.pics domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.pics domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .pics domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .pics domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .pics domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die actief zijn met fotografie, foto’s of afbeeldingen. In verschillende sectoren kan een .pics domein extensie worden ingezet. Een .pics domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .pics domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .pics domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.