.pink domeinnaam registreren

Registreer je .PINK domein

€20,00
P/JAAR

Over de .pink domeinextensie

.pink achtergrondinformatie

Je kunt nu ook je eigen .pink domeinnaam registreren bij SoHosted. De .pink domeinnaam is een van de nieuwste gTLD’s (Generieke Top Level Domains). Deze gTLD’s zijn bedoeld om je beter te kunnen onderscheiden op het internet. Deze nieuwe domeinextensie geeft jouw website net dat beetje extra.

Omdat de .pink domeinnamen nog relatief nieuw zijn, zijn veel domeinnamen nog beschikbaar. Check daarom snel of jouw .pink domeinnaam nog vrij is!

Wanneer registreer je een .pink domeinnaam?

met een .pink domeinnaam zal jouw website meer opvallen. Een website die meer opvalt zal ervoor zorgen dat men jouw website beter onthoudt, en men eerder terug zal komen op jouw website.

.Pink domeinnamen zijn goed te gebruiken voor websites gericht op bijvoorbeeld de geboorte van een meisje. Daarnaast kan een .pink domeinnaam ook ingezet worden om bepaalde onderwerpen of instanties te promoten. Denk bijvoorbeeld aan Pink Ribbon, die strijdt tegen borstkanker. Of een website gericht op de gay community.


Waarom een .pink domein bij SoHosted registreren?

De nieuwe .pink domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .pink domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .pink domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.pink domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.pink domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .pink domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .pink domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .pink domeinnaam kan goed worden gebruikt voor websites over baby’s, goede doelen. Ook websites die informatie bieden over bijvoorbeeld homoseksualiteit kunnen met een .pink domein uit de voeten.
Tijdens het bestellen van je .pink domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .pink domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.