Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.pizza domeinnaam registreren

Registreer je .PIZZA domein

€51,99
P/JAAR

Over de .pizza domeinextensie

.pizza achtergrondinformatie

.Pizza is een van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted. De laatste maanden zijn er veel nieuwe domeinextensies geïntroduceerd bij SoHosted, en dit worden er alleen maar meer. De nieuwe domeinextensies zorgen voor een duidelijke domeinnaam en is het onderwerp van de website direct te herkennen. Zo laat je met een .pizza domein zien dat de website is gericht op pizza’s.

Daarnaast wordt de online vindbaarheid verbeterd wanneer de domeinnaam en het onderwerp van de site op elkaar zijn afgestemd. Als de website bijvoorbeeld gaat over pizza’s, zal een .pizza domeinextensie helpen je resultaten in Google te verbeteren.

Bekijk ook het overzicht van al onze domeinextensies voor meer alternatieve domeinextensies.

Wanneer registreer je een .pizza domeinnaam?

Een .pizza domeinnaam is goed te gebruiken voor iedereen die zich bezig houdt met het bereiden van pizza’s. Zo kunnen restaurants, pizza bezorgservices of liefhebbers met een .pizza domeinnaam laten zien waar de website over gaat. Een .pizza domeinnaam zal dan ook meer opvallen dan een veel gebruikte extensie zoals een .com of .nl.

Wil jij je klanten een plek bieden waar zij online pizza’s kunnen bestellen? Of misschien online de lekkerste recepten kunnen bekijken? Kies dan voor een .pizza domein.


Waarom voor een .pizza domein van sohosted kiezen?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .pizza domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .pizza domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .pizza domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.pizza domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.pizza domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .pizza domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .pizza domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .pizza domein is geschikt voor websites die gericht zijn op pizza’s. Een .pizza extensie kan goed worden ingezet door bijvoorbeeld restaurants of blogs met de lekkerste recepten.
Tijdens het bestellen van je .pizza domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .pizza domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.