.place domeinnaam registreren

Registreer je .PLACE domein

n.v.t.
P/JAAR

Over de .place domeinextensie

.place achtergrondinformatie

Onlangs zijn er nieuwe domeinextensies gelanceerd. Deze nieuwe extensies helpen je om meer op te vallen op internet. Op internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben of je bezoekers jou kunnen vinden. De nieuwe domeinextensies, zoals .place, hebben hier ook invloed op.

Met deze extensie val je meer op en laat je direct zien waar jouw website over gaat. Dit is helder voor je bezoekers en onderscheiden ten opzichte van de standaard .nl en .com domeinen.

Bekijk voor meer bijzondere gTLD’s ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Wanneer registreer je een .place domeinnaam?

Een .place domeinextensie is uniek en gemakkelijk te onthouden. Laat met deze nieuwe domeinextensie zien waar jouw website overgaat. Bied je een plek waar mensen kunnen onderling kunnen handelen in tweedehands producten? Of bied je informatie over een bepaald land, plek of gebied? Met een .place extensie laat je jouw domeinnaam aansluiten op het onderwerp van je website.


Waarom voor een .place domein van sohosted kiezen?

Heb je interesse in een eigen .place domeinnaam? Kijk dan goed naar de (technische) mogelijkheden van de webhoster en natuurlijk de prijzen. Hieronder lees je wat we bij SoHosted belangrijk vinden en waarom je domein in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .place domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.place domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.place domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .place domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .place domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .place domein is goed te gebruiken voor bepaalde steden, provincies of regio’s. In verschillende sectoren kan een .place domein extensie worden ingezet. Een .place domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .place domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .place domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is. Wanneer deze bezet is en je de domeinnaam wilt verhuizen dan klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.