.Play domeinnaam registreren

.Play domeinnaam registreren

Als eerste een .play domeinnaam registreren?

Één van de nieuwste domeinextensies is de .play extensie. De .play domeinen zijn nu nog niet te registreren, maar dit zal niet lang meer duren. Voordat de .play domeinnamen door iedereen te registreren zijn kun je nu alvast je voor de .play domeinextensie gratis en vrijblijvend pre-registreren bij SoHosted!

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je interesse hebt in de .play domeinextensie. Zodra de prijs bekend is van de .play domeinextensie sturen wij je een e-mail en kun je jouw gewenste .play domeinnaam bestellen, op onze website, nog voordat deze officieel beschikbaar is. Hierdoor is de kans groot dat je gewenste domeinnaam nog vrij is! Lukt het ons niet om jouw gewenste .play domein vast te leggen? Dan krijg je uiteraard je geld terug.

 


Wil je ook een .play domein? Pre-order nu je .play domein

 

Wanneer een .play domein registreren?

Een .play domeinnaam kun je inzetten voor verschillende doelen. Hiermee laat je duidelijk zien dat je website is gericht op het spelelement. Voor games, films en video´s kan de .play domeinextensie goed worden ingezet.

Heb je een website waar je video´s kunt afspelen? Of waar je online games kunt spelen? Grote kans dat je met een .play domeinnaam goed uit de voeten kunt.

Het registreren van een korte, pakkende domeinnaam kan lastig zijn. Dit komt doordat de korte, pakkende domeinnamen erg schaars zijn. Je kunt natuurlijk de gewenste domeinnaam overkopen van de huidige eigenaar, maar dit kan behoorlijk duur zijn. Met de komst van de nieuwe gTLD’s zijn er volop kansen om je gewenste domeinnaam voor weinig geld te registreren. Zo kun je relatief makkelijk in het bezit komen van een domeinnaam die perfect is voor jouw website, webshop of blog.

 


 

Waarom een .play domeinnaam bij sohosted?

Met een team van zeer ervaren medewerkers zorgt SoHosted voor een goede service en ondersteuning naast onze diensten. Dit doen wij omdat we blij worden van klanten die tevreden zijn én blijven.

 

Vaste lage prijzen

Goedkoop een .play domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.play domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.play domeinnaam gratis redirecten

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


  

Interesse? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven dat je geïnteresseerd bent in de .play domeinextensie. Zodra we weten wat de .play domeinnaam kost informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .play domeinnaam

We verwachten dat de .play domeinextensie in 2018 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt door het formulier op deze pagina in te vullen houden we je per e-mail op de hoogte, zodat je als eerste je .play domein kunt aanvragen, nog voordat deze officieel beschikbaar is!
De .play domeinnamen zijn geschikt voor iedereen die films, video’s of online games aanbiedt. Niet alleen voor het afspelen van deze content kun je de .play domeinen gebruiken maar ook bij allerlei info over het onderwerp!
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer je dan gratis en volledig vrijblijvend bij SoHosted. Zodra de prijs van de .play domeinnaam beschikbaar is sturen wij je een e-mail. Zo kan je als eerste je gewenste domein op onze website registreren.
Een pre-registratie is bij ons gratis! Je ontvangt van ons een e-mail zodra de prijs van de .play domeinextensie bekend is. Je kunt deze vervolgens zelf op onze website aanvragen en betalen.
Ja, dit is praktisch altijd mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw .play domeinnaam anoniem wilt registreren.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .play domeinextensie wordt naar verwachting in 2018 gelanceerd. Het is nu echter al mogelijk je voor een .play domeinnaam bij ons te pre-registreren.