.Play domeinnaam registreren

.Play domeinnaam registreren

Als eerste een .play domeinnaam registreren?

Één van de nieuwste domeinextensies is de .play extensie. De .play domeinen zijn nu nog niet te registreren, maar dit zal niet lang meer duren. Voordat de .play domeinnamen door iedereen te registreren zijn kun je nu alvast je .play domein bij SoHosted gratis pre-orderen!

Een pre-registratie is bij SoHosted gratis en vrijblijvend. Dit betekent dat je nu nog niets hoeft te betalen en je nergens aan vast zit. Pas wanneer de prijs bekend is en de .play domeinnamen beschikbaar zijn kun je overgaan tot registratie. Een pre-registratie is wel erg handig om als een van de eersten kans te maken op de gewenste domeinnaam.

 


Wil je ook een .play domein? Pre-order nu je .play domein

 

Wanneer een .play domein registreren?

Een .play domeinnaam kun je inzetten voor verschillende doelen. Hiermee laat je duidelijk zien dat je website is gericht op het spelelement. Voor games, films en video´s kan de .play domeinextensie goed worden ingezet.

Heb je een website waar je video´s kunt afspelen? Of waar je online games kunt spelen? Grote kans dat je met een .play domeinnaam goed uit de voeten kunt.

Het registreren van een korte, pakkende domeinnaam kan lastig zijn. Dit komt doordat de korte, pakkende domeinnamen erg schaars zijn. Je kunt natuurlijk de gewenste domeinnaam overkopen van de huidige eigenaar, maar dit kan behoorlijk duur zijn. Met de komst van de nieuwe gTLD’s zijn er volop kansen om je gewenste domeinnaam voor weinig geld te registreren. Zo kun je relatief makkelijk in het bezit komen van een domeinnaam die perfect is voor jouw website, webshop of blog.

 


 

Waarom een .play domeinnaam bij sohosted?

Met een team van zeer ervaren medewerkers zorgt SoHosted voor een goede service en ondersteuning naast onze diensten. Dit doen wij omdat we blij worden van klanten die tevreden zijn én blijven.

 

Vaste lage prijzen

Goedkoop een .play domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.play domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.play domeinnaam gratis redirecten

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


  

Bestellen? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven in welke domeinnaam je geïnteresseerd bent. Zodra we weten wat de .play domeinnaam zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .play domeinnaam

We verwachten dat de .play domeinextensie in Q1 2016 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt door het formulier op deze pagina in te vullen, gaan wij alles in het werk stellen om als eerste jouw domeinnaam voor je te registreren.
De .play domeinnamen zijn geschikt voor iedereen die films, video’s of online games aanbiedt. Niet alleen voor het afspelen van deze content kun je de .play domeinen gebruiken maar ook bij allerlei info over het onderwerp!
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer dan gratis en volledig vrijblijvend je gewenste domeinnaam bij SoHosted. Wanneer de .play domeinnaam beschikbaar is geven wij de prijs van dit domein aan je door. Je kunt dan beslissen of je door wilt gaan met de registratie.Wanneer je akkoord gaat met deze prijs registreren wij dit domein meteen voor je. Pas na registratie is je domeinnaam veilig. Hiervoor kan iemand anders je nog altijd te snel af zijn. Pas na een succesvolle registratie ontvang je van ons een factuur.
stap1 Vul het formulier op deze pagina instap2 Wij sturen je de prijs zodra deze bekend isstap3 Na jouw akkoord op de prijs proberen we je domeinnaam te registrerenstap4 Bij een succesvolle registratie sturen we je pas een factuur
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat het ons ook echt is gelukt om jouw gewenste .play domeinnaam te registreren. Wanneer ons dat niet is gelukt, betaal je dus ook niets.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Als je wilt dat we je domeinen anoniem registreren, geef dit dan aan bij “Opmerkingen” in bovenstaande formulier. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .play domeinextensie wordt naar verwachting in Q1 van 2016 gelanceerd. Het is nu echter al mogelijk om een .play domeinnaam bij ons te pre-registreren.