.plumbing domeinnaam registreren

Registreer je .PLUMBING domein

€29,75
P/JAAR

Over de .plumbing domeinextensie

.plumbing achtergrondinformatie

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben op hoe goed je bezoekers jou kunnen vinden. De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet. Wanneer je .plumbing domeinnaam aansluit bij het onderwerp van je website, zal dit ook helpen je vindbaarheid te verbeteren.

Met deze extensie val je meer op en laat je direct zien waar jouw website over gaat. Dit is helder voor je bezoekers en helpt het je resultaten in Google te verbeteren.

“Plumber” is de Engelse benaming voor “loodgieter”, maar is ook goed te gebruiken in Nederland.

Wanneer registreer je een .plumbing domeinnaam?

De .plumbing extensie is ideaal voor iedereen die werkzaam is als loodgieter. Bedrijven en particulieren kunnen deze extensie inzetten om de doelgroep nog beter te bereiken.

Wil je nu direct een .plumbing domein registreren? Het .plumbing domein is voor iedereen vrij te registreren. Check of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “Check”.


Waarom voor een .plumbing domein van sohosted kiezen?

Wil je een eigen .plumbing domeinnaam registreren? Er zijn genoeg webhosters waar je een .plumbing domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Lees hieronder waar je op moet letten en waarom je .plumbing domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .plumbing domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.plumbing domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.plumbing domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .plumbing domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .plumbing domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .plumbing domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die werkzaam zijn als loodgieter. Ondanks de internationale insteek van deze extensie is een .plumbing domein ook goed te gebruiken in Nederland.
Tijdens het bestellen van je .plumbing domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .plumbing domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.