.poker domeinnaam registreren

Registreer je .POKER domein

€40,00
P/JAAR

Over de .poker domeinextensie

.poker achtergrondinformatie

Je kunt nu ook je eigen .poker domeinnaam registreren bij SoHosted. De .poker domeinnaam is een van de nieuwste gTLD’s (Generieke Top Level Domains). Deze gTLD’s zijn bedoeld om je beter te kunnen onderscheiden op het internet. Deze nieuwe domeinextensie laat je bezoekers zien dat jouw website gaat over (online) poker.

Wanneer registreer je een .poker domeinnaam?

Poker is enorm populair. Naast het traditionele casino spel, wordt poker ook vaak thuis en op internet gespeeld. Heb jij een website die gericht is op dit spel? Check dan snel of jouw .poker domeinnaam nog vrij is.

Er zijn geruchten dat online poker straks in Nederland ook volledig wordt toegestaan. De kans is aanwezig dat de .poker domeinnamen dan erg snel gaan. Wees er daarom op tijd bij en leg nu alvast jouw gewenste domeinnaam vast.

Een domeinnaam met de .poker extensie valt veel meer op dan een veel voorkomende .nl of .com extensie. Zo zal je website veel beter worden onthouden. Een bijkomend voordeel is dat Google veel waarde hecht aan domeinnamen die passen bij het onderwerp van je website. Dit kan je daarom helpen je zoekresultaten in Google te verbeteren.


Waarom een .poker domein bij SoHosted registreren?

De nieuwe .poker domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .poker domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .poker domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.poker domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.poker domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .poker domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .poker domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .poker domeinnaam is geschikt voor alle websites die gericht zijn op poker. Aanbieders van poker benodigdheden, pokerspellen, of blogs over dit populaire spel. Allen kunnen goed uit de voeten met de .poker domeinextensie.
Tijdens het bestellen van je .poker domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .poker domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.