.pro domeinnaam registreren

Registreer je .PRO domein

€29,99
P/JAAR

Over de .Pro domeinextensie

.Pro is dé nieuwe domeinextensie voor professionals! Ben jij een echte professional op een bepaald gebied? Dan is de .Pro domeinextensie de ideale keuze voor jou! Met een .Pro domeinnaam zien potentiële klanten in één oogopslag dat jij een pro bent in jouw vakgebied.

Waarom een .pro domein registreren?

Een .pro domein is een mooie kans wanneer je jouw website wilt laten opvallen. Een domeinnaam die opvalt zal beter worden onthouden.
Je kunt een .pro domeinnaam registreren wanneer jouw website is gerelateerd aan professional. Ben jij een expert op een bepaald gebied? Laat dit dan zien door middel van een .pro domein. Daarnaast kan “pro” ook slaan op een uitgebreide editie van jouw product of dienst. Zo kun je jouw product of dienst meer laten opvallen en meer relevante bezoekers naar je website trekken.

Voorbeelden van een .pro domein

  • photoshop.pro
  • fotografie.pro
  • klusjesman.pro
  • websitebouwer.pro

Waarom een .pro domeinnaam van SoHosted?

Een .pro domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verrassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .pro domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.pro domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.pro domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .pro domein registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .pro domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .pro domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .pro domeinnaam kunt registreren.
De .pro domeinnamen zijn erg goed te gebruiken door professionals met een eigen website of webwinkel. Met deze domeinnaam laat jij zijn dat je de pro bent op dit gebied.
Ja,je kunt je .pro domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .pro domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de pro domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.