.properties domein registreren

Registreer je .PROPERTIES domein

€29,75
P/JAAR

Over de .properties domeinextensie

.properties achtergrondinformatie

De nieuwe domeinextensies helpen om je website meer op te laten vallen. Domeinnamen met een opvallende domeinextensie (zoals .properties) vallen meer op en worden hierdoor beter onthouden. Ook helpt een .poperties domein om beter vindbaar te worden op het internet.

Benieuwd naar meer unieke domeinextensies? Bekijk dan ook ons overzicht met alle extensies.

Voor wie is de .properties domeinnaam?

“Properties” is Engels voor “eigenschappen” of “objecten”. Deze begrippen zijn erg breed en daardoor heeft het .properties domein eindeloze mogelijkheden. Wil jij ook je eigen .properties domeinnaam? Check dan of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “Check”.


Waarom je .properties domeinnaam bij SoHosted registreren?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .properties domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .properties domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .properties domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.properties domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.properties domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .properties domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .properties domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .properties domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of particulieren die hun domeinnaam willen laten aansluiten op het onderwerp van de website. Websites over “eigenschappen” of “objecten” zijn perfect voor de .properties domeinextensie.
Tijdens het bestellen van je .properties domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .properties domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.