.racing domeinnaam registreren

Registreer je .RACING domein

€42,00
P/JAAR

Over de .racing domeinextensie

.racing achtergrondinformatie

De .racing domeinnamen zijn net nieuw! Check nu snel of je gewenste .racing domeinnaam nog beschikbaar is en laat je website meer opvallen.

De .racing domeinextensie is net als een .com een gTLD, maar dan nét wat unieker. Een .com domeinnaam zie je regelmatig voorbij komen. Een .racing domeinnaam daarentegen zie je niet zo vaak en zal er daarom meer uitspringen.

Wanneer registreer je een .racing domeinnaam?

.Racing domeinen kun je perfect gebruiken wanneer je een website hebt over racen, motor- of autocross, circuitautos et cetera. Iedereen die een website, blog of webshop wil starten geralateerd aan racen kan goed uit de voeten met een .racing domeinnaam.

Doordat racing in vele talen zal worden begrepen ben je niet beperkt tot een bepaald land of regio. Een groot potentieel voor het .racing domein dus!


Waarom voor een .racing domein van sohosted kiezen?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .racing domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .racing domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .racing domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.racing domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.racing domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .racing domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .racing domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .racing domein is geschikt voor websites, blogs of webshops die gericht zijn op de racesport. Biedt jouw website het laatste nieuws over bijvoorbeeld de autosport? Laat dit dan zien met een .racing domeinnaam.
Tijdens het bestellen van je .racing domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .racing domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.