.radio domeinnaam registreren

Registreer je .RADIO domein

€319,99
P/JAAR

Over de .radio domeinextensie

De .Radio domeinextensie is dé nieuwe domeinnaam voor iedereen die iets met radio doet. Of je nou een Deejay bent, een eigen radiozender hebt of een webshop in radio’s hebt, met een .radio domein val je op!

Heb je nog geen .radio domeinnaam aangevraagd voor je website? Check dan direct of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en registreer snel je domein.

Waarom een .radio domeinnaam registreren?

De .radio domeinnaam is geschikt voor een specifieke doelgroep. Door een domeinnaam te kiezen die past bij het onderwerp van jouw website val je extra op tussen je concurrenten en is je domeinnaam bovendien beter te onthouden. Doe jij iets met radio? Leg snel je domein vast!

Voorbeelden van een .radio domein

  • webshop.radio
  • ochtendshow.radio
  • luisteronline.radio

Waarom je .radio domein registreren bij sohosted?

Met ruim 15 jaar ervaring met domeinregistraties, webhosting en VPS hosting is je .radio domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Uitstekende kwaliteit, persoonlijke service en eerlijke prijzen is waar wij van houden. Lees hieronder waar wij nog meer blij van worden:

Vaste lage prijzen

Voordelig een .radio domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.radio domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

gratis je domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .radio domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Ruim domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .radio domeinnaam

Na bestelling zullen wij je domeinnaam direct proberen vast te leggen wanneer dit mogelijk is.
De .radio extensie is erg geschikt voor bedrijven en particulieren die zich bezighouden met radio. BIjvoorbeeld een DJ of een radiostation.
Ja, je .radio domeinnaam verhuizen naar SoHosted is, wanneer het domein officieel beschikbaar is ( vanaf 15-11-2017) erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft uiteraard wel altijd zelf de eigenaar van je .radio domein. De kosten voor een anonieme registratie bedragen slechts € 1 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .radio domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de radio domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.