.recipes domeinnaam registreren

Registreer je .RECIPES domein

€40,00
P/JAAR

Over de .recipes domeinextensie

.recipes achtergrondinformatie

Een .recipes domeinnaam valt meer op dan een .com domeinnaam. Hierdoor is een .recipes domein goed in te zetten om je beter te onderscheiden. Restaurants, (hobby)koks en liefhebbers van lekker eten kunnen zich met de nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domeinen) beter onderscheiden en worden met deze relevante domeinextensie beter vindbaar op internet.

De nieuwe domeinextensies laten zien wie je bent en waar je interesse ligt. Zo laat een .recipes domein zien dat jij passie hebt voor koken en de lekkerste gerechten graag wilt delen.

Wanneer registreer je een .recipes domeinnaam?

Heb jij een passie voor lekker eten? Maak je graag lekkere gerechten en wil je deze delen? Dan is het .recipes domein wellicht interessant voor jou. Hieraan zien je bezoekers direct dat zij bij jou lekkere recepten kunnen verwachten.


Waarom voor een .recipes domein van sohosted kiezen?

Ben jij er klaar voor om je recepten met de wereld te delen? Voor het registreren van een .recipes domeinnaam is het belangrijk om te weten welke mogelijkheden de webhoster biedt. Hieronder lees je waar je op moet letten en waarom je .recipes domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .recipes domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.recipes domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.recipes domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .recipes domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .recipes domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je.
Een .recipes domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die hun recepten of culinaire gerechten met elkaar willen delen.
Tijdens het bestellen van je .recipes domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .recipes domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.