.Red domeinnaam registreren

Registreer je .RED domein

€21,00
P/JAAR

Over de .red domeinextensie

Door de populariteit van het internet zijn er wereldwijd al honderden miljoenen domeinnamen geregistreerd. Elke domeinnaam die wordt geregistreerd kan niet door iemand anders worden vastgelegd. Het is daarom best logisch dat de kans op korte, pakkende domeinnamen steeds kleiner wordt. Daarom zijn er nieuwe domeinextensies gelanceerd. Hierdoor zijn domeinnamen die al bezet zijn onder een .com of .nl domein opnieuw te registreren zijn met een van de nieuwe domeinextensies (zo ook de .red extensie).

Waarom een .red domeinnaam registreren?

De .red domeinextensie biedt veel kansen voor de creatievelingen onder ons. Met een domeinnaam die eindigt op “red” kun je veel kanten op. Je kunt natuurlijk voor de kleur rood gaan, wat geassocieerd wordt met liefde, passie of woede. Daarnaast kun je .red domeinnamen ook inzetten voor websites die gaan over “redden” in de breedste zin van het woord.

Omdat de .red domeinnamen relatief nieuw zijn, zijn er nog veel domeinnamen beschikbaar. Genoeg kans voor jou om je gewenste .red domeinnaam vast te leggen!


Waarom voor een .red domeinnaam van SoHosted?

Jouw .red domein is bij SoHosted in goede handen. Met een team van ervaren medewerkers zorgen wij voor persoonlijke en enthousiaste service wanneer je hulp nodig hebt. Dit heeft ervoor gezorgd dat 85% van onze eerst klanten vandaag nog steeds klant zijn. Wij worden blij van tevreden klanten en doen er alles voor om dit vast te houden. Hieronder wordt uitgelegd waar wij nog meer blij van worden!

Vaste lage prijzen

Voordelig een .red domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.red domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.red domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .red domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .red domeinnaam

De prijs van een .red domeinnaam is afhankelijk van het aantal jaar dat je de domeinnaam vastlegt. Een .red domeinnaam kost € 21,00 per jaar bij een vijfjarig contract.
Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .red domeinnaam kan voor veel verschillende doelen worden gebruikt. Eigenlijk is de .red domeinextensie geschikt voor iedereen die een leuk idee heeft voor een .red domeinnaam.
Tijdens het bestellen van je .red domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .red domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.