.reisen domeinnaam registreren

Registreer je .REISEN domein

€22,25
P/JAAR

Over de .reisen domeinextensie

.reisen achtergrondinformatie

Het .reisen domein is een van de recent gelanceerde gTLD’s (Generieke Top Level Domains). Een .reisen domeinnaam valt op en is daarom goed te gebruiken om je beter te onderscheiden. Daarnaast is het .reisen domein vooral gericht op de Duitse reisbranche omdat “Reisen” Duits is voor “reizen”.

Websites die zich hierin herkennen hebben veel baat bij deze domeinexensie. Een relevante domeinnaam (met relevante extensie) helpt je resultaat in Google te verbeteren.

Bekijk dan ook het overzicht van andere reis gerelateerde domeinextensies bij SoHosted.

Wanneer registreer je een .reisen domeinnaam?

Het Duits is na Russisch de meest gesproken taal in Europa. Een erg grote markt dus! Richt jouw website zich op toerisme in Duitsland? Profiteer dan van de uitgebreide mogelijkheden van deze Duitse domeinextensie.

Check bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe .reisen domein te registreren.


Waarom voor een .reisen domein van sohosted kiezen?

Ben je klaar om je reisverhalen met de wereld te delen? Registreer dan snel je eigen .reisen domeinnaam. Hieronder vertellen we je wat wij belangrijk vinden en waarom je .reisen domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .reisen domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.reisen domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.reisen domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .reisen domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .reisen domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .reisen domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. In verschillende sectoren kan een .reisen domein extensie worden ingezet. Een .reisen domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .reisen domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .reisen domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.