.rent domein registreren

Registreer je .RENT domein

€59,00
P/JAAR

Over de .rent domeinextensie

.rent achtergrondinfo

Domeinnamen die aansluiten bij het onderwerp van je website helpen zoekmachines te begrijpen waar je website over gaat. Dit zal je vindbaarheid helpen verbeteren.

Daarbij komt dat de nieuwe domeinnamen, de gTLDs (generieke top level domeinen) ook zorgen voor meer onderscheid tussen websites. Het kan voorkomen dat je een domeinnaam wilt registreren, maar deze al bezet blijkt te zijn. Door de nieuwe gTLDs zijn de domeinnamen die eerder bezet waren, nu op nieuw te registreren.

Wanneer registreer je een .rent domeinnaam?

Het .rent domein is in het leven geroepen voor iedereen die zich richt op het aanbieden van producten en/of diensten die men kan huren. De mogelijkheden voor het .rent domein zijn eindeloos.

Fietsverhuur, autoverhuur of de verhuur van je vakantiehuis, de .rent domeinnamen kunnen je helpen beter gevonden te worden.


Waarom je .rent domein bij SoHosted registreren?

Met meer dan 15 jaar webhosting ervaring is je domeinnaam bij ons in goede handen. Er zijn genoeg webhosters waar je een .rent domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder lees je wat wij belangrijk vinden bij domeinregistratie.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .rent domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.rent domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.rent domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .rent domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .rent domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .rent domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of particulieren die van plan zijn om op hun website uiteenlopende producten, voorwerpen of diensten te huur aan te bieden.
Tijdens het bestellen van je .rent domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .rent domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.