.rentals domein registreren

Registreer je .RENTALS domein

€39,99
P/JAAR

Over de .rentals domeinextensie

.rentals achtergrondinfo

Een goede domeinnaam, met bijpassende domeinextensie heeft veel invloed op je resultaten in Google. Om dit meer keus in de domeinextensies te bieden zijn er veel nieuwe domeinextensies geïntroduceerd (de gTLD’s).

De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet. Deze nieuwe domein extensie laat goed zien dat jij dingen verhuurt. Omdat “Rentals” erg algemeen kan deze extensie in vele markten gebruikt worden.

Wanneer registreer je een .rentals domeinnaam?

Het .rentals domein is in het leven geroepen voor iedereen die zich richt op het aanbieden van producten en/of diensten die men kan huren. De mogelijkheden voor het .rentals domein zijn eindeloos. Verhuur je vakantiehuizen of verhuur je auto’s? Dan kan de .rentals domeinnaam je helpen om meer op te vallen bij jouw bezoekers.


Waarom je .rentals domein bij SoHosted registreren?

Met meer dan 15 jaar webhosting ervaring is je domeinnaam bij ons in goede handen. Er zijn genoeg webhosters waar je een .rentals domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder lees je wat wij belangrijk vinden bij domeinregistratie.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .rentals domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.rentals domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.rentals domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .rentals domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .rentals domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .rentals domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of particulieren die van plan zijn om op hun website uiteenlopende producten, voorwerpen of diensten te huur aan te bieden.
Tijdens het bestellen van je .rentals domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .rentals domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.