Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.repair domeinnaam registreren

Registreer je .REPAIR domein

€39,99
P/JAAR

Over de .repair domeinextensie

.repair achtergrondinformatie

Een goede domeinnaam heeft veel invloed op je online vindbaarheid. Een domeinnaam die past bij het onderwerp van de website helpt je online vindbaarheid te verbeteren. Om jouw domein meer op te laten vallen zijn er vele nieuwe domeinextensies geïntroduceerd.

Deze nieuwe generieke domeinextensies (gTLD’s) bieden mogelijkheden om je domein aan te laten sluiten op het onderwerp van je site. Dit is aan te raden wanneer je jouw online vindbaarheid wilt verbeteren. Een .repair domein is net als een .com, .net of .org een gTLD, maar dan net wat unieker.

Voor wie is de .repair domeinnaam?

Alles kan plotseling kapot gaan. De mensen in de ´reparatie branche´ helpen om deze spullen opnieuw aan de praat te krijgen. De reparatie branche heeft een eigen, herkenbare plek op het internet gekregen door het .repair domein. Het .repair domein is ideaal voor alle soorten reparatiewerkzaamheden.

Check daarom of je gewenste .repair domein nog beschikbaar is en val op met deze nieuwe domein extensie.


Waarom voor een .repair domein van sohosted kiezen?

Ben jij de specialist op het gebied van reparaties? Registreer dan snel je eigen .repairs domeinnaam. Er zijn genoeg webhosters waar je een .repair domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .repair domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .repair domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.repair domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.repair domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .repair domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .repair domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .repair domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die in de “reparatie branche” andere mensen graag helpen om hun kapotte meubels, elektronicaproducten of andere voorwerpen kunnen repareren.
Tijdens het bestellen van je .repair domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .repair domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.