.report domein registreren

Registreer je .RENTALS domein

€29,75
P/JAAR

Over de .report domeinextensie

Achtergrondinformatie .report domein

Om jouw website meer op te laten vallen zijn er veel nieuwe domeinextensies gelanceerd. Deze nieuwe (generieke) domeinextensies bieden ook veel mogelijkheden om de inhoud van je website aan te laten sluiten bij de domeinnaam. Een bijpassende domeinnaam helpt om je website beter vindbaar te maken op internet.

Een .report domeinextensie is net als een .com, .net of .org domeinextensie een gTLD (generieke Top Level Domein). Hierdoor ben je niet gebonden aan een bepaald land of regio.

Wanneer registreer je een .report domeinnaam?

Met een .report domeinnaam kunnen documentaties (zoals jaarverslagen of afdelingsrapportages) worden getoond. Hierdoor bereik je niet alleen je bezoekers op een betere manier, maar wordt de website ook beter vindbaar in de zoekmachines! Een .report domeinnaam is door iedereen vrij te registreren.


Waarom een .report domein bij SoHosted registreren?

Een .report domein kun je bij de meeste webhosting bedrijven registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .report domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .rentals domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.rentals domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.rentals domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .rentals domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .rentals domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja, een domeinnaam verhuizen is heel eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .report domein kan goed ingezet worden om verschillende rapportages te laten zien (zoals jaarverslagen of afdelingsrapportages). Deze domeinextensie is erg breed inzetbaar
Tijdens het bestellen van je .report domeinnaam kan je in het bestelproces aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt regisreren. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .report domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.