.restaurant domeinnaam registreren

Registreer je .RESTAURANT domein

€64,99
P/JAAR

Over de .restaurant domeinextensie

.restaurant achtergrondinformatie

Met de nieuwe domeinextensie .restaurant laat je direct zien waar de website over gaat. Een herkenbare domeinnaam is helder voor je bezoekers, maar ook voor zoekmachines zoals Google. Dit zal helpen om je resultaten in Google te verbeteren.

De nieuwe .restaurant extensie laat zien waar jouw website over gaat. Een .restaurant domein laat bijvoorbeeld zien dat jouw website zich richt op een restaurant of andere eetgelegenheden. Naast de .restaurant extensie zijn er nog vele extensies over uiteenlopende onderwerpen. Bekijk voor een overzicht ook ons overzicht met alle domeinextensies.

Wanneer registreer je een .restaurant domeinnaam?

Met een .restaurant domeinnaam is direct te zien dat je een restaurant hebt, of hier bij werkt. Met een .restaurant domeinnaam kun je je beter onderscheiden van de concurrentie en ben je ook beter vindbaar op het internet. Deze extensie is daarmee ideaal voor nieuwe en bestaande restaurants.

Wil jij je klanten een plek bieden waar zij online het menu kunnen checken? Of misschien zelfs online een reservering kunnen plaatsen? Kies dan voor een .restaurant domein.


Waarom voor een .restaurant domein van sohosted kiezen?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .restaurant domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .restaurant domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .restaurant domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.restaurant domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.restaurant domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .restaurant domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .restaurant domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .restaurant domein is geschikt voor restaurants, cafés of andere eetgelegenheden. De .restaurant domeinnaam laat direct zien waar jouw website over gaat.
Tijdens het bestellen van je .restaurant domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .restaurant domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.