.review domeinnaam registreren

Registreer je .REVIEW domein

€29,75
P/JAAR

Over de .review domeinnaam

.review achtergrondinformatie

.Review is één van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted. De nieuwe domeinextensies (hetgeen na de “.”) vertellen veel over je domeinnaam. Zo zie je aan een .nl dat de website gericht is op Nederland en aan een .review domein dat de website gericht is op het geven van reviews en delen van beoordelingen of ervaringen.

Met de komst van .review zijn er veel meer kansen om jouw gewenste domeinnaam vast te leggen. Een domeinnaam die eerder bezet was (met bijvoorbeeld een .com extensie) is nu opnieuw te registreren met de .review extensie.

Wanneer een .review domein registreren?

Bedrijven krijgen vaak beoordelingen van klanten. Deze beoordelingen, de reviews, geven een goed beeld van hoe je producten of diensten worden ervaren. Heb jij ook mooie reviews? Met de .review domeinnaam is er een plek op internet waar je deze reviews kunt laten zien.

Door een .review domein te registreren valt je domeinnaam veel meer op. Het is belangrijk om een goede, opvallende domeinnaam te kiezen omdat je website dan beter wordt onthouden.


Waarom een .review domeinnaam van sohosted?

Een .review domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo houdt SoHosted van een goede service, eerlijke prijzen en een persoonlijke klantenservice.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .review domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.review domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.review domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .review domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .review domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja, dat is heel eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Met een .review domeinnaam is er een plek op internet voor alle mooie reviews van jouw bedrijf. Heb je een site met reviews? Dit kun je mooi weergeven door een .review domeinnaam. Zo val je meer op en wordt jouw website beter onthouden.
Tijdens het bestellen van je .review domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .review domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.