.reviews domeinnaam registreren

Registreer je .reviews domein

n.v.t.
P/JAAR

Over de .reviews domeinextensie

Met de ruime keuze in webshops is er één factor die het verschil kan maken of die bezoeker nu bij jou of bij de concurrent koopt; reviews van tevreden klanten. Uit onderzoek blijkt dat 86% van de online kopers naar reviews kijkt om het bedrijf of product te waarderen op kwaliteit. Betrouwbare reviews helpen jouw bezoekers bij het maken van de juiste keuze. Geen wonder dus dat SoHosted de .reviews domeinextensie aanbiedt!

Waarom een .reviews domein registreren?

Het .reviews domein is ideaal als subdomein voor webshops; maak een apart subdomein, waar tevreden klanten hun beoordeling kunnen achterlaten. Dit kan de perfecte duw in de rug zijn die de twijfelende webshop bezoeker nodig heeft om een aankoop te doen. Door een .reviews domein te registreren val je op tussen je concurrentie en ben je gelijk vindbaar voor bezoekers die nog niet een aankoop willen doen, maar zich nog wat meer willen verdiepen in jou en je product.

Door de enorme toename van online webshops is er meer behoefte naar transparantie. Eén centrale plek waar bezoekers zich kunnen inlezen over het product of de dienst. Dit is dus het moment om een vergelijkingssite te beginnen waar bezoekers aanbieders kunnen keuren op basis van reviews.

Wil je één gemakkelijke plek waar ook internationale klanten hun review achter kunnen laten? Ook dan is de .reviews domeinextensie aan te raden! Anders dan de .nl domeinextensies is .reviews niet gebonden aan één land.

Voorbeelden van een .reviews domein

  • webhostingvergelijken.reviews
  • bestewasmachine.reviews
  • laptops.reviews
  • onlinekleding.reviews

Waarom een .engineer domeinnaam van SoHosted?

Een .engineer domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .reviews domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.reviews domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.reviews domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .reviews domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .reviews domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .reviews domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .reviews domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .reviews domeinnaam!
Heb jij een webshop en wil je meer verkopen door betrouwbare reviews van tevreden klanten of wil je een vergelijkingssite beginnen? Kies dan voor een .reviews domeinextensie.
Ja, wanneer de .reviews domeinextensie officieel beschikbaar is kun je je .reviews domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .reviews domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de reviews domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.