.rocks domeinnaam registreren

Registreer je .ROCKS domein

€29,99
P/JAAR

Over de .rocks domeinextensie

.rocks achtergrondinformatie

De .rocks domeinextensie is één van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted. Met de komst van de nieuwe domeinextensies wordt geprobeerd het tekort aan korte, pakkende domeinnamen iets minder te maken.

Misschien ken je het wel, je hebt een mooie domeinnaam in gedachten maar als je deze invoert in onze domeinchecker blijkt hij al bezet te zijn. De nieuwe domeinextensies zorgen voor veel meer alternatieven zodat veel korte, pakkende domeinnamen beschikbaar zijn als bijvoorbeeld een .rocks domein.

Wanneer registreer je een .rocks domeinnaam?

De .rocks domeinextensie kan goed worden gebruikt voor alles wat cool is. Vaak wordt het woord “rocks” gebruikt om aan te geven dat iets erg goed/leuk is. Bijvoorbeeld: thiswebsite.rocks. Heb je een leuk idee voor een .rocks domein, of wil je toch liever de letterlijke betekenis van “rocks” (stenen/rotsen) gebruiken? Check dan snel of hij nog beschikbaar is!

Er zijn de laatste tijd veel nieuwe domeinextensies gelanceerd. Deze nieuwe domeinextensies helpen jouw website meer op te laten vallen en helpen je website beter gevonden te worden.


Waarom een .rocks domein bij SoHosted registreren?

Wanneer je een domeinnaam wilt registreren zoals een .rocks domein dan is het belangrijk om te kijken naar de technische mogelijkheden en prijzen van de webhoster. Hieronder lees je waar je op moet letten en waarom je .rocks domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .rocks domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.rocks domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.rocks domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .rocks domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .rocks domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .rocks domeinnaam kan goed worden gebruikt om op een speelse manier te laten weten hoe goed je bent. Thissite.rocks is een leuk voorbeeld van hoe je een .rocks domeinnaam kunt inzetten.
Tijdens het bestellen van je .rocks domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .rocks domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.