.ruhr domeinnaam registreren

Registreer je .RUHR domein

€34,25
P/JAAR

Over de .ruhr domeinnaam

Meer info over de .ruhr extensie

Een goede domeinnaam kan veel invloed hebben op je online vindbaarheid. Zo is een goede domeinnaam bijvoorbeeld duidelijk, pakkend en beschrijvend. Een domeinnaam die laat zien waar je website over gaat helpt ook je positie in Google te verbeteren.

Het .ruhr domein staat voor het Ruhrgebied. Dit is een gebied in Duitsland waar veel industrie is gehuisvest. Bekijk voor meer bijzondere domeinextensies ook ons overzicht van alle nieuwe domeinextensies.

Wanneer registreer je een .ruhr domeinnaam?

Omdat dit domein is gericht op het Ruhrgebied, is het een erg geschikte extensie voor bedrijven die actief zijn in het Ruhrgebied. Bedrijven die actief zijn in het Rurhgebied kunnen zich onderscheiden door deze lokale extentie.

Omdat de .ruhr extensie nog erg nieuw is, zijn er nog veel .ruhr domeinen beschikbaar. Check daarom op tijd of je gewenste domeinnaam nog vrij is.


Waarom voor SoHosted kiezen?

Er zit veel verschil in de prijzen en techniek van verschillende webhosters. Bij SoHosted ben je altijd zeker van goede, enthousiaste service. Met een team van ervaren medewerkers helpen wij jou graag verder!

Vaste lage prijzen

Voordelig een .ruhr domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.ruhr domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.ruhr domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .ruhr domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .ruhr domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .ruhr domein is geschikt voor websites die gericht zijn op het Ruhrgebied. In verschillende sectoren kan een .ruhr domein extensie worden ingezet.
Tijdens het bestellen van je .ruhr domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .ruhr domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.