.sarl domeinnaam registreren

Registreer je .SARL domein

€29,75
P/JAAR

Over de .SARL domeinextensie

.SARL achtergrondinformatie

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben of je bezoekers jou kunnen vinden. De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zoals .SARL zijn bedoeld om jouw website meer op te laten vallen. SARL is een acroniem dat staat voor “Société à responsabilité limitée” in het Frans (Sociedade anônima de responsabilidade limitada in het Portugees). In het Nederlands kennen wij dit acroniem als een BV (Besloten Venootschap).

De nieuwe domeinextensies laten zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Met een .SARL domein laat je zien dat jij een BV bent die zich richt op de Franstalige of Portugese landen.

Wanneer registreer je een .SARL domeinnaam?

Omdat SARL in Nederland beter bekend is als een BV, is deze domeinextensie vooral gericht op Frans- en Portugees sprekende mensen. Ligt de focus van jouw bedrijf op Frans- of Portugees sprekende landen? Dan kan een .SARL domeinnaam interessant zijn.

Check of je gewenste domeinnaam nog vrij is. Kies voor een .SARL domein en deel je kennis door middel van een passende domeinnaam.


Waarom voor een .SARL domein van sohosted kiezen?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .SARL domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .SARL domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .sarl domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.sarl domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.sarl domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .sarl domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .sarl domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .SARL domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun expertise op welk vakgebied dan ook te delen. Het .SARL domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je jij denkt dat je uit kan blinken met een vaardigheid of competentie.
Tijdens het bestellen van je .SARL domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .SARL domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.