Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.school domeinnaam registreren

Registreer je .SCHOOL domein

€39,99
P/JAAR

Over de .school domeinextensie

.school achtergrondinformatie

De .school extensie is een van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted. Deze nieuwe extensies zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet. De nieuwe domeinextensies laten zien wie je bent, wat je doet en waar jouw website zich op richt. Zo laat je met een .school domeinnaam zien dat jij je richt op onderwijs.

Een domeinnaam, met de .school extensie op het einde, valt meer op en helpt om beter vindbaar te worden op internet. Een domeinnaam die wat vertelt over het onderwerp van de website is helder voor de bezoekers en vertelt direct dat jij bezig bent met onderwijs en educatie.

Wanneer registreer je een .school domeinnaam?

Een domeinnaam die aansluit bij het onderwerp van je website, helpt je resultaten in zoekmachines zoals Google te verbeteren. Naast een betere vindbaarheid zal de relevantie je bezoekers ook helpen de website beter te begrijpen én herkennen. Gaat je website over een school, scholengemeenschap of onderwijs in het algemeen? Grote kans dat een .school domeinnaam goed bij jouw website zal passen!

De .school domeinextensie is één van de nieuwe generic top-level domains (gTLD’s) die zijn aangekondigd. Deze nieuwe gTLD’s bieden veel kans op een goede domeinnaam. Dat is bij de bestaande extensies wel anders! Bij bijvoorbeeld de De .nl domeinextensie zijn de mooiste domeinnamen vaak al lang bezet. Op dit moment zijn er nog weinig .school domeinen geregistreerd, veel domeinnamen zijn dus nog vrij!

Hoe langer je wacht met het registreren van jouw domein, hoe groter de kans dat iemand je voor is. Check daarom snel of jouw .school domeinnaam nog beschikbaar is.


Waarom voor een .school domein van sohosted kiezen?

Een .school domeinnaam kun je ook bij andere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Hieronder zie je wat we bij SoHosted anders doen en wat we belangrijk vinden.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .school domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.school domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.school domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .school domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .school domeinnaam

Na je bestelling gaan wij je .school domeinnaam direct voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .school domeinnaam registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .school domeinnaam is perfect voor iedereen die zich richt op onderwijs. Doordat .school zowel in het Engels als in het Nederlands kan worden gebruikt, kun je gigantisch veel mensen bereiken met de .school extensie. Heb je een educatieve of informatieve website of blog? Dan kun je misschien een .school domein goed gebruiken.
Tijdens het bestellen van je .school domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .school domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Het registreren van een school domein is heel eenvoudig. Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt om het domein te verhuzien. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.