.science domeinnaam registreren

Registreer je .SCIENCE domein

€29,75
P/JAAR

Over de .science domeinextensie

.science achtergrondinformatie

De .science extensie is een van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted. Deze nieuwe extensies zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet. De nieuwe domeinextensies laten zien wie je bent, wat je doet en waar jouw website zich op richt. Zo laat een .science domein zien dat jij geïnteresseerd bent in, of werkzaam in, de wetenschap.

Een domeinnaam, met de .science extensie op het eind, valt meer op en helpt om beter vindbaar te worden op internet. Een domeinnaam die wat vertelt over het onderwerp van de website is helder voor de bezoekers en vertelt direct dat jij iets met wetenschap doet.

Wanneer registreer je een .science domeinnaam?

Een .science domeinnaam is perfect voor websites die kennis geven over bepaalde onderwerpen (zoals de wetenschap doet). Zo kunnen scholen, universiteiten, maar ook blogs veel profijt hebben van een .science domeinnaam. Met een .science domeinnaam laat je direct zien waar de website over gaat. Daarnaast zullen zoekmachines (zoals Google) deze relevante domeinnaam ook gaan waarderen.


Waarom voor een .science domein van sohosted kiezen?

De .science domeinnaam is een populaire domeinnaam omdat veel mensen tegenwoordig interesse hebben in de wetenschap. Wil jij dat je science domeinnaam in goede handen is? Bij SoHosted hebben we ruim 15 jaar ervaring met webhosting en domeinregistraties. Hieronder vertellen we je wat wij belangrijk vinden in onze dienstverlening.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .science domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.science domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.science domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .science domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .science domeinnaam

Na je bestelling gaan wij je .science domeinnaam direct voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .science domeinnaam registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .science domein is geschikt voor bedrijven, instanties en liefhebbers van wetenschappelijke kennis. Voorbeelden van potentiële gebruikers van het .science domein zijn onderwijsinstellingen of bloggers.
Tijdens het bestellen van je .science domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .science domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Het registreren van een science domein is heel eenvoudig. Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt om het domein te verhuzien. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.