.se domeinnaam registreren

Registreer je .SE domein

€44,99
P/JAAR

Over de .se domeinextensie

.se achtergrondinformatie

.se is de top level domein van Zweden. De .se domeinnamen worden uitgegeven en beheerd door NIC-SE. Het domein bestaat sinds 1986.

Voor 2003 waren de mogelijkheden tot het registreren van een .se domeinnaam zeer beperkt. Dit was slechts weggelegd voor bedrijven, verenigingen en overheden die in Zweden waren gevestigd. Vanaf april 2003 werden deze regels versoepeld en was het voor een ieder mogelijk om een .se domeinnaam te registreren. Inmiddels zijn er meer dan 1 miljoen .se domeinen geregistreerd.

Wanneer registreer je een .se domeinnaam?

Heb je plannen om een website op te zetten voor de Zweedse markt? Dan is een .se domeinnaam waarschijnlijk iets voor jou. Het .se domein is een prima extensie voor mensen die in Zweden wonen, een bedrijf in Zweden hebben of wanneer je een webshop wilt lanceren met unieke Zweedse producten. Ook kan je de .se domeinnaam op een creatieve manier gebruiken, bijvoorbeeld door domeinnamen zoals “Accurates.se” of “interes.se” vast te leggen.


Waarom je .se domein bij SoHosted registreren?

Bij de meeste webhosters kun je een .se domein kunt registreren, het verschil zit vaak in de technische mogelijkheden en de prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .se domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .se domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.se domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.se domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .se domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .se domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij je bestelde domeinnaam direct voor je registreren. Dit gebeurt zonder tussenkomst van ons, binnen 1 minuut dus!
Ja, dit is heel eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .se domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. Het .se domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.
Ja, dat is mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je je .se domein anoniem wilt registreren. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .se domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.