.services domein registreren

Registreer je .SERVICES domein

€39,99
P/JAAR

Over de .services domeinextensie

.services domein informatie

De .services extensie is een van de nieuwste domeinextensies die beschikbaar zijn. De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet. Met een .services domein laat je direct zien waar jij je op richt.

Door een herkenbare domeinextensie te kiezen sluit het onderwerp van je site aan bij de domeinnaam. Dit zal helpen om je online vindbaarheid te verbeteren.

Wanneer registreer je een .services domeinnaam?

De term “service” is erg breed en heeft in vele talen dezelfde betekenis. Hierdoor heeft de nieuwe .services domeinextensie eindeloze mogelijkheden. Dienstverlenende bedrijven of organisaties die uitblinken in de service die zij bieden kunnen veel baat hebben bij deze nieuwe extensie.

Bekijk bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “Check” om je nieuwe .services domeinnaam direct te registreren.


Waarom voor een .services domein van SoHosted kiezen?

Bij het registreren van een domeinnaam zoals een .services domein is het belangrijk om goed te kijken naar de technische mogelijkheden en de prijzen. Hieronder lees je wat we belangrijk vinden en waarom je .services domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .services domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.services domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.services domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .services domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .services domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .services domein is geschikt voor iedereen die actief is binnen de vissector, of liefhebber is van vissen. Sportvissers of beroepsvissers hebben bijvoorbeeld veel baat bij deze domeinextensie.

Tijdens het bestellen van je .services domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.

Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .services domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.