Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.Sex domeinnaam registreren

Registreer je .SEX domein

€80,00
P/JAAR

Over de .sex domeinextensie

Een .sex domeinnaam heeft weinig introductie nodig. Naast seksueel getinte content kan deze extensie ook goed ingezet worden voor merkbescherming. Wil je niet dat jouw merk of bedrijf wordt geassocieerd met gewaagde inhoud? Door een .sex domein vast te leggen weet je zeker dat deze domeinnaam jou niet zal belemmeren.

Waarom een .sex domein registreren?

Seks is een van de populairste onderwerpen op het internet, geen wonder dus dat er een eigen domeinextensie is gelanceerd. Met een .sex domeinnaam kun jij direct laten zien waar je website zich op richt. Hiermee trek je niet alleen meer relevante bezoekers maar valt je domeinnaam bovendien extra op.

Wil jij ook een .sex domeinnaam registreren? Vul dan bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam in en klik op “check” om te kijken of deze nog vrij is. Klik vervolgens op registreren om binnen 1 minuut je domeinnaam vast te leggen. Het is ook mogelijk om een .sex domeinnaam anoniem te registreren, dit kun je aangeven in stap 3 van het bestelproces.


Waarom een .sex domeinnaam van sohosted kiezen?

Wil je een .sex domeinnaam registreren dan kun je dit bij verschillende webhosters doen, het is daarom belangrijk om te kijken naar de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Hieronder zie je wat we bij SoHosted anders doen en wat we belangrijk vinden.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .sex domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.sex domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.sex domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .sex domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .sex domeinnaam

De prijs van een .sex domeinnaam is bij ons afhankelijk van het aantal jaar dat je de domeinnaam vastlegt. Een .sex domein kost € 75,- per jaar bij een vijfjarig contract.
Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .sex domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .sex domeinnaam!

Ja, het verhuizen van een .sex domeinnaam is heel simpel. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.

Een .sex domeinnaam is geschikt voor websites met seksueel getinte inhoud. Daarnaast kan een .sex domein (of soortgelijke domeinextensie) goed worden ingezet ter bescherming van je merk. Bedrijven die niet geassocieerd willen worden met dit onderwerp kunnen een .sex domein registreren. Hierdoor voorkom je dat anderen deze domeinnaam gebruiken.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Als je wilt dat we je domeinen anoniem registreren kun je dit aanvinken in stap 3 van het bestelproces. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een .sex domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij hiervoor geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.