.sexy domeinnaam registreren

Registreer je .SEXY domein

€44,00
P/JAAR

Over de .sexy domeinextensie

.sexy achtergrondinformatie

De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet. Zo zal een .sexy domeinnaam meer opvallen dan een veel gebruikte .com extensie. Een .sexy domein is net als een .com, .net of .org een gTLD, maar dan net wat anders.

Benieuwd naar meer bijzondere domeinextensies? Bekijk dan ons overzicht van de nieuwe generieke extensies.

Wanneer registreer je een .sexy domeinnaam?

De .sexy extensie heeft weinig introductie nodig. Heb jij een website die anders, gewaagd en uitdagend is? Dan is een .sexy domein interessant voor jou. Check daarom snel of je gewenste .sexy domein nog beschikbaar is en klik op ‘Controleer’ om dit domein te bestellen


Waarom voor een .sexy domein van SoHosted kiezen?

Heb jij sexy plannen met je website? Dan is een .sexy domeinnaam van SoHosted een uitstekende keuze. We hebben meer dan 15 jaar ervaring met webhosting en domeinregistraties. Hieronder lees je waar je op moet letten en waarom je .sexy domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .sexy domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.sexy domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.sexy domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .sexy domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .sexy domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .sexy domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website voor spannende en uitdagende doeleinden in te zetten. Het .sexy domein is ook een prima alternatief om een bepaald persoon in het zonnetje te zetten. Bijvoorbeeld “naamis.sexy”.
Tijdens het bestellen van je .sexy domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .sexy domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.