.shoes domeinnaam registreren

Registreer je .SHOES domein

€45,00
P/JAAR

Over de .shoes domeinextensie

.shoes achtergrondinformatie

Webwinkels of blogs gericht op schoenen of andere kleding komen veel voor. Om jouw website meer op te laten vallen is een bijzondere domeinnaam aan te raden. Met een .shoes domein val je meer op. Ook is direct te zien dat je website gaat over ‘schoenen’. Dit zal niet alleen je eigen bezoekers helpen, maar ook zoekmachines (zoals Google) weten dan beter waar jouw website over gaat. Dit zal helpen om je online vindbaarheid te verbeteren.

Wanneer registreer je een .shoes domeinnaam?

De .shoes extensie is ideaal voor iedereen die een passie heeft voor mode, met name voor schoenen. Verkoop je schoenen via je website? Dan kan een .shoes domein je helpen om je doelgroep beter te bereiken. Ook wanneer je een blog hebt over schoenen of mode kun je bij het .shoes domein terecht. 

Is je gewenste .shoes domeinnaam al bezet? Bekijk dan ook eens de andere bijzondere domeinextensies, zoals de .clothing extensie.


Waarom voor een .shoes domein van sohosted kiezen?

Heb jij een passie voor schoenen? Dan is een .shoes domeine van SoHosted iets voor jou! Er zijn verschillende webhosters waar je een .shoes domein kunt registreren, het verschil zit vaak in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .shoes domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .shoes domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.shoes domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.shoes domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .shoes domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .shoes domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .shoes domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die alles met schoenen te maken hebben. De .shoes domeinextensie kan je bijvoorbeeld gebruiken als je helemaal weg bent van één type merk schoen en daar een blog over start of een webshop lanceert. Bijvoorbeeld “merk.shoes”.
Tijdens het bestellen van je .shoes domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .shoes domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.