Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.Shop domeinnaam registreren

Registreer je .SHOP domein

€44,99
P/JAAR

Over de .shop domeinextensie

.Shop is de nieuwe domeinextensie voor iedereen die een webwinkel of fysieke winkel heeft of van plan is hiermee te starten. Met een .shop domeinnaam zien potentiële klanten in één oogopslag dat het om een winkel gaat.

De .shop extensie is de meest gewilde domeinextensie sinds de lancering van de nieuwe domeinextensies in 2014! Zorg dus dat je er snel bij bent om je .shop domein te registreren! Na een periode van pre-registraties is de .shop domeinnaam nu voor iedereen te registreren. Kijk snel of jouw domein nog vrij is en leg je .shop domein vast!

Waarom een .shop domein registreren?

De .shop domeinnaam is erg populair omdat er steeds minder geschikte domeinnamen beschikbaar zijn voor het sterk groeiende aantal webshops. Een goede webshop domeinnaam is tegenwoordig erg schaars! Daarom biedt de .shop extensie veel nieuwe kansen voor bestaande en nieuwe webshop eigenaren om een korte, herkenbare domeinnaam te registreren voor hun webshop of winkel.

Een bestaande webshop domeinnaam overnemen kost meestal veel geld omdat ze schaars zijn. Door een nieuwe .shop domeinnaam te registreren kun je voor weinig geld al in het bezit komen van een domeinnaam die erg geschikt is voor je webshop.

De .shop domeinextensie is één van de nieuwe domeinextensies die zijn aangekondigd. Met deze nieuwe gTLD’s wordt het makkelijker om je te onderscheiden van andere webshop en zullen bezoekers je naam makkelijker onthouden.

Voorbeelden van een .shop domein

  • televisie.shop
  • koelkasten.shop
  • tuinmeubelen.shop
  • kinderkleding.shop

Waarom een .shop domeinnaam van SoHosted?

Een .shop domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met meer dan 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .shop domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.shop domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.shop domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .shop domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .shop domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .shop domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .shop domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .shop domeinnaam!

De .shop domeinnamen zijn erg goed te gebruiken door (web)winkeliers die producten verkopen via de website. Door een .shop domein te kiezen is direct te zien dat het gaat om een winkel of webshop.

Ja, wanneer de .shop domeinextensie officieel beschikbaar is kun je je .shop domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.

Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.

Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .shop domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.

Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de shop domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.