.Shopping domeinnaam registreren

Registreer je .SHOPPING domein

€29,50
P/JAAR

Over de .shopPING domeinextensie

.Shopping is de nieuwe domeinextensie voor iedereen die online producten wil gaan verkopen met een webshop.

De .shopping extensie is in het leven geroepen omdat veel domeinnamen al geregistreerd zijn door het enorme aantal nieuwe webshops. De nieuwe .shopping domeinextensie zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van namen groter wordt.

Waarom een .shopPING domein registreren?

Een bestaande webshop domeinnaam overnemen kost meestal veel geld omdat ze schaars zijn. Door een nieuwe .shopping domeinnaam te registreren kun je voor weinig geld al in het bezit komen van een domeinnaam die erg geschikt is voor je webshop.

De .shopping domeinextensie is één van de nieuwe domeinextensies die zijn aangekondigd. Door een .shopping domeinextensie te gebruiken, onderscheid je jezelf van de concurrentie en weten je bezoekers direct wat je verkoopt. Je kunt namelijk je productcategorie als websitenaam gebruiken met daarachter de extensie .shopping (zie onderstaande voorbeelden).

Voorbeelden van een .shopping domein

  • suits.shopping
  • kleding.shopping
  • computers.shopping
  • studieboeken.shopping

Waarom een .shopping domeinnaam van SoHosted?

Een .shopping domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .shopping domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.shopping domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.shopping domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .shopping domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .shopping domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .shopping domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .shopping domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .shopping domeinnaam!
De .shopping domeinnamen zijn erg goed te gebruiken door (web)winkeliers die producten verkopen via de website. Door een .shopping domein te kiezen is direct te zien dat het gaat om een winkel of webshop.
Ja, wanneer de .shopping domeinextensie officieel beschikbaar is kun je je .shopping domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .shopping domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de shopping domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.