.show domeinnaam registreren

Registreer je .SHOW domein

€29,75
P/JAAR

Over de .show domeinextensie

.show achtergrondinformatie

Het kan gebeuren dat je een mooie domeinnaam hebt bedacht. In de domeinchecker kom je er dan achter dat jouw domeinnaam al bezet is. Door de komst van o.a. de .show domeinnaam zijn er weer vele domeinnamen beschikbaar. Mooie, korte, pakkende domeinnamen die bezet waren als een .nl zijn nu weer te registreren als een .show domein!

Wanneer registreer je een .show domeinnaam?

Showbizz, tv-shows of content die je graag aan de wereld wilt laten zien zijn voorbeelden hoe de .show domeinnaam ingezet kan worden.

Wil je jouw website meer op laten vallen? Kies dan ook voor een bijzondere domeinnaam. Een domeinnaam die opvalt zal veel sneller onthouden worden.

Daarnaast helpt een domeinnaam die past bij het onderwerp van je website je resultaten in Google te verbeteren.


Waarom voor een .show domein van sohosted kiezen?

Een .show domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met ruim 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo houdt SoHosted van een goede service, eerlijke prijzen en een persoonlijke klantenservice.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .show domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.show domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.show domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .show domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .show domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .show domeinnaam is er om te zien en gezien te worden. Blogs en websites over de showbizz kunnen bijvoorbeeld goed uit de voeten met een .show domeinnaam.
Tijdens het bestellen van je .show domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .show domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.