.si domeinnaam registreren

Registreer je .SI domein

€49,99
P/JAAR

Over de .si domeinextensie

.si achtergrondinformatie

De .si domeinnaam is het TLD (Top Level Domein) van het land Slovenië. Het domein is beschikbaar sinds 1992. In de begin jaren 90 waren er niet veel registraties voor de .si domein extensie omdat Slovenië in de jaren negentig tot 2007 strenge wet-en regelgeving heerste. Pas vanaf het jaar 2008 is de Sloveense wet-en regelgeving versoepeld en is het dus mogelijk voor iedereen om een .si domein bij SoHosted te registreren.

Wanneer registreer je een .si domeinnaam?

Deze extensie kan je gebruiken als je inwoner bent van Slovenië of wanneer je een bedrijf in Slovenië hebt. De .si domeinnaam kan je bijvoorbeeld ook gebruiken als je actief zaken met Slovenië verricht of een webshop met unieke Sloveense producten wilt lanceren. Heb jij plannen om je te richten op de Sloveense markt? Registreer dan snel je .si domein.


Waarom voor een .si domein van SoHosted kiezen?

Een goede webhoster is belangrijk wanneer je een domein gaat registreren, er zit vaak veel verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder lees je waar je op moet letten en waarom je .si domein bij SoHosted in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .si domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.si domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.si domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .si domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .si domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .si domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. Het .si domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je in Slovenië woont, een bedrijf in Slovenië hebt of een Sloveense webshop wilt lanceren.
Tijdens het bestellen van je .si domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Nee, wij rekenen geen overdrachtskosten wanneer je de eigenaar van een .si domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht). Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.