.Ski domeinnaam registreren

Registreer je .SKI domein

€39,00
P/JAAR

Over de .ski domeinextensie

Niet lang geleden zijn er vele nieuwe gTLDs vrijgekomen (Generieke Top Level Domains). Bekende gTLDs zijn bijvoorbeeld .com domeinen of .net domeinen. Om meer onderscheid te brengen in de miljoenen vastgelegde domeinnamen, zijn er nieuwe gTLDs te registreren.

De punt .Ski domeinnaam wordt veel gebruikt door de mensen die wintersport liefhebbers hun ideale vakantie willen geven. Of je nu een skiresort in Oostenrijk verhuurt, een blog hebt met tips voor wintersporters, een indoorskibaan of ski’s en snowboards verhuurt, de .Ski domeinnaam is de juiste keuze.

Natuurlijk wordt de .Ski domeinnaam niet alleen gebruikt door wintersporters, maar ook de waterratten kunnen handig gebruik maken van de .Ski domeinnaam. Laat waterskiërs weten dat ze bij jou lessen kunnen volgen, ski’s kunnen huren of dat jij HET waterpark hebt voor een leuk weekendje weg!

Met een punt .Ski domeinextensie trek je meer online klanten aan en beleven nog meer skiliefhebbers plezier aan jouw services en producten!

Waarom registreer je een .Ski domeinnaam?

Zoals hierboven beschreven, is de .Ski domeinnaam bedoelt voor mensen die een website hebben gericht op wintersport liefhebbers. .Ski kan handig zijn als:

  • Je jezelf wilt onderscheiden van de concurrentie. Stel een toekomstig vakantieganger zoekt naar een vakantiehuisje voor zijn skireis in Oostenrijk, dan valt jouw .Ski domeinextensie direct op tussen de zoekresultaten. De bezoeker weet dat hij bij jou moet zijn voor zijn skireis naar Oostenrijk.
  • Je gewenste .nl of .com domeinnaam al bezet is. Omdat de .Ski domeinextensie nieuw is zijn veel namen nog beschikbaar, zo heb je naast een opvallende extensie ook je gewenste domeinnaam.
  • Je een domeinnaam wilt die makkelijk te onthouden is; kortere of opvallende domeinnamen worden sneller onthouden door je bezoekers en dus heb je meer kans op terugkerende bezoekers. (BV: waterski.nl wordt dan water.ski).
  • Jouw website ook bezoekers aan moet trekken van over de grens, zoals België, Duitsland of het Verenigd Koninkrijk

Voorbeelden van een .Ski domeinextensie:

  • Huisjesaandepiste.ski
  • Oostenrijk.ski
  • allesoverwintersport.ski
  • water.ski
  • verhuur.ski

Waarom een .ski domein van sohosted?

Tussen de verschillende webhosters zit er vaak veel verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Het is daarom belangrijk om je .ski domein bij een ervaren hoster te bestellen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een ski domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.ski domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.ski domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .ski domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .ski domeinnaam

Binnen 1 minuut! Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert.
Ja, wij krijgen dagelijks veel domein verhuizingen binnen. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
.Ski is voor iedereen die wintersportliefhebbers of waterskiërs helpt bij een onvergetelijke vakantie.Of je nu een blog hebt met de beste skiresorts, de mooiste ski’s en snowboards verhuurt of het knuste resort hebt in de Alpen, met een .Ski domeinextensie weten gegadigden jou te vinden.
Tijdens het bestellen van je .ski domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .ski domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.