.soccer domeinnaam registreren

Registreer je .SOCCER domein

€22,05
P/JAAR

Over de .soccer domeinextensie

.soccer achtergrondinformatie

.Soccer is nu ook verkrijgbaar bij SoHosted. .Soccer is één van de nieuwe gTLDs (hetgeen achter de “.”). Deze nieuwe gTLDs zorgen ervoor dat domeinnamen meer van elkaar kunnen verschillen.

Het wordt steeds moeilijker om een geschikte domeinnaam te vinden. Dit leidt al snel tot langere domeinnamen. Door de .soccer domeinextensie kun je veel gemakkelijker een korte domeinnaam registreren.

Waarom registreer je een .soccer domeinnaam?

.Soccer domeinnamen zijn gericht op de sportieve websites. Websites, webshops of blogs over voetbal zijn hierbij natuurlijk de doelgroep. Met een .soccer domeinextensie kun je, net als bij een .football domein, een korte domeinnaam registreren die nog steeds erg relevant is aan voetbal!

Soccer is als term vooral bekend in landen zoals Amerika of Engeland. Heb je een voetbalsite gericht op internationale bezoekers? Dan kan een .soccer domeinnaam erg handig voor je zijn.

Daarbij komt dat een gebruikelijke .nl of .com domeinextensie je domeinnaam er niet snel uit laat springen. Kies daarom voor een .soccer domeinnaam om je domeinnaam op te laten vallen. Een domeinnaam die opvalt wordt ook veel beter onthouden door je bezoekers.

Reden genoeg dus om nu te checken of je gewenste .soccer domeinnaam nog beschikbaar is!


Waarom voor een .soccer domein van sohosted kiezen?

De .soccer domeinnaam is een populaire domeinnaam omdat voetbal in veel landen de meest populaire sport is. Wil jij dat je .soccer domeinnaam in goede handen is? Bij SoHosted hebben we ruim 15 jaar ervaring met webhosting en domeinregistraties. Hieronder vertellen we je wat wij belangrijk vinden in onze dienstverlening.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .soccer domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.soccer domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.soccer domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .soccer domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .soccer domeinnaam

Na je bestelling gaan wij je .soccer domeinnaam direct voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .soccer domeinnaam registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
fEen .soccer domeinnaam is perfect voor websites, blogs of webshops over voetbal. Voetbal, of soccer zoals de Amerikanen het vaak noemen, is razend populair in veel landen. Zo kun je met een .soccer domeinnaam veel voetbalfans bereiken, zelfs buiten Nederland!
Tijdens het bestellen van je .soccer domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .soccer domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Het registreren van een soccer domein is heel eenvoudig. Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt om het domein te verhuizen. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.