.social domeinnaam registreren

Registreer je .social domein

€29,50
P/JAAR

Over de .social domeinextensie

De .social domeinextensie is handig als je een website wilt beginnen met sociale media of misschien wel je eigen social media platform. Deze nieuwe gTLD is natuurlijk bedacht met een reden; de reuzachtige groei in social media gebruik de laatste jaren. Vooral de afgelopen vijf jaar is het social media gebruik onder zowel millennials als ouderen toegenomen. Waar jongeren meer op social media kanalen zitten als Snapchat en Instagram, gebruikt de oudere generatie de meer bekende kanalen zoals Facebook. De enorme toename in social media gebruikt geeft, zoals veel ondernemers weten, enorme kansen voor (web)winkels. Met een .social domeinextensie maak je nog beter gebruik van deze kansen.

Waarom een .social domein registreren?

Social Media is niet meer weg te denken. Voor de contentmarketeers en social media marketeers is er de .social domeinextensie. Door naast de webshop een aparte .social domeinextensie aan te maken, heb je een verzamelplaats voor al je content. Laat je Facebook fans kennis maken met je Youtube content en laat je Youtube kijkers je blogartikelen lezen. De .social domeinextensie kun je gebruiken voor de kruisbestuiving van je content. Het .social domein is een goede tussenstap voor potentiële klanten die eerst op een laagdrempelige manier kennis wil maken met je bedrijf maar nog niet geïnteresseerd genoeg zijn om naar je webshop te surfen. De .social extensie is dus perfect als eerste ”mini conversie” voor je bezoekers.

Daarnaast is een .social domein erg handig als je een consultancy bedrijf of online marketing bedrijf hebt dat zich toelegt op social media. Je kunt de social media tak van je marketingbedrijf dan ook onderscheiden door een .social domeinnaam aan te maken

Voor wie is een .social domein?

Een .social domeinextensie is voor website eigenaren die meer uit hun social media bezoekers willen halen maar ook voor social media- en content marketeers.

Voorbeelden van een .social domein

  • onlinepromotion.social
  • fashionstore.social
  • coffeeblog.social

Waarom een .social domeinnaam van SoHosted?

Een .social domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .social domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.social domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.social domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .social domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .social domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .social domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .social domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .social domeinnaam!
Een .social domeinnaam is een ideale toevoeging voor je webshop als extra site waar bezoekers kennis kunnen maken met je content. Maak onder je bedrijfsnaam een .social extensie aan, met daarop een verzameling van de content uit verschillende kanalen.
Ja, wanneer de .social domeinextensie officieel beschikbaar is kun je je .social domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .social domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de .social domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.