Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.software domeinnaam registreren

Registreer je .SOFTWARE domein

€29,75
P/JAAR

Over de .software domeinextensie

.software achtergrondinformatie

Domeinnamen zijn schaars. Omdat er al vele domeinnamen wereldwijd zijn vast gelegd, beginnen de mooiste domeinnamen op te raken. Om die reden zijn er veel nieuwe domeinextensies geïntroduceerd, waaronder de .software extensie.

Is je gewenste domeinnaam bezet? Grote kans dat hij wel beschikbaar is met de .software extensie!

Wanneer registreer je een .software domeinnaam?

Wanneer je kiest voor een .software domeinnaam is direct duidelijk waar jouw website op gericht is; software. Wanneer je software verkoopt via je website, is een .software domeinnaam een uitstekende oplossing.

Wil jij ook een eigen .software domeinnaam registreren? Kijk dan bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe domein te registreren.


Waarom voor een .software domein van sohosted kiezen?

Bij het registreren van een .software domein is het belangrijk om te kijken naar de technische mogelijkheden en prijzen van de webhoster. Hieronder kun je zien waarom je .software domein bij ons in goede handen is. Met meer dan 15 jaar hosting ervaring en met een team van ervaren professionals staan we altijd voor je klaar :).

Vaste lage prijzen

Voordelig een .software domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.software domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.software domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .software domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .software domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .software domein is de plek voor alles en iedereen die geïnteresseerd is in computersoftware. Verkopers of liefhebbers kunnen met een .software domeinnaam laten zien waar zij zich op richten. Iets voor jou? Check dan of jouw domein nog beschikbaar is en val ook op met een .software domein.
Tijdens het bestellen van je .software domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .software domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.