.solutions domeinnaam registreren

Registreer je .SOLUTIONS domein

€29,99
P/JAAR

Over de .solutions domeinextensie

.solutions achtergrondinfo

Een goede domeinnaam kan veel invloed hebben op de vindbaarheid van je website. Daarom kan het handig zijn om een domeinextensie te kiezen die aansluit bij het onderwerp van je website. Zo kun je met een .solutions domeinnaam laten zien dat je verschillende soorten oplossingen aanbiedt. Een .solutions domein is vergelijkbaar met een .com, .net of .org een gTLD, maar dan net wat unieker.

Wanneer registreer je een .solutions domeinnaam?

Denk jij in oplossingen? Wil jij je klanten graag verder helpen? Dan is het .solutions domein geschikt voor jou. Onderscheid jezelf door direct te laten zien dat jij denkt in oplossingen. Met een .solutions domeinnaam leg je de nadruk op het oplossen van problemen.

Deze domeinnaam is daarom geschikt voor talloze doeleinden. Check daarom snel of je gewenste .solutions domein nog beschikbaar is en val meer op met deze nieuwe domein extensie.


Waarom voor een .solutions domein van SoHosted kiezen?

Een .solutions domein kun je bij verschillende hosting bedrijven registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder lees je waar je op moet letten en waarom je .solutions domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .solutions domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.solutions domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.solutions domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .solutions domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .solutions domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .solutions domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die hun expertise, creativiteit of andere probleemoplossende diensten op het internet aan te bieden.
Tijdens het bestellen van je .solutions domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .solutions domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.