.space domeinnaam registreren

Registreer je .SPACE domein

€15,75
P/JAAR

Over de .space domeinextensie

.space achtergrondinformatie

De .space domeinextensie is een van de vele nieuwe domeinextensies die zijn gelanceerd om meer variatie op internet te krijgen. Een domeinnaam die meer opvalt zal beter worden onthouden. Daarnaast bieden de nieuwe gTLD´s (Generieke Top Level Domeinen) kansen om het onderwerp van je website aan te laten sluten bij je domeinnaam. Dit zal helpen om beter gevonden te worden op internet.

Bekijk voor meer bijzondere gTLD’s ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Is een .space domeinnaam iets voor mij?

Met een .space domeinnaam laat je direct aan je bezoekers zien waar je website over gaat. Zo weten zij direct wat ze kunnen verwachten op je website. Heb je een website gericht op de ruimte of ben je gewoon erg geïnteresseerd in alles wat met de ruimte te maken heeft? Check dan snel of jouw .space domeinnaam nog beschikbaar is.


Waarom voor een .space domein van sohosted kiezen?

Ben je klaar om je eigen .space domein te registreren? Bij SoHosted hebben we meer dan 15 jaar ervaring met webhosting en is je domeinnaam in goede handen. Hieronder vertellen we je waar je op moet letten en wat we bij SoHosted belangrijk vinden.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .space domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.space domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.space domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .space domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .space domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .space domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die een website lanceren die te maken heeft met ruimtes of de ruimte. Het .space domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.
Tijdens het bestellen van je .space domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .space domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.