.Sport domeinnaam registreren

.Sport domein voorregistreren

Als eerste een .sport domeinnaam registreren?

.Sport domeinnamen zijn nieuw en helpen om je website meer op te laten vallen. Daarnaast zal een relevante domeinnaam bijdragen aan betere resultaten in zoekmachines zoals Google.

Wil je zo snel mogelijk een .sport domeinnaam registreren? Pre-registreer je direct voor de .sport extensie bij SoHosted!

Jezelf pre-registreren voor de .sport extensie is bij SoHosted gratis en geheel vrijblijvend.

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je interesse hebt in de .sport domeinextensie. Zodra de prijs bekend is van de sport domeinextensie sturen wij je een e-mail en kun je jouw gewenste .sport domeinnaam bestellen op onze website, nog voordat deze officieel beschikbaar is! Zo is de kans groot dat je jouw gewenste domeinnaam kunt registreren. Lukt het ons niet jouw domeinnaam vast te leggen? Dan krijg je uiteraard je geld terug!
 


Interesse in een .sport domein? Pre-order nu je .sport domein

 

Waarom een .sport domein registreren?

Wij verwachten dat de vraag naar de .sport domeinnaam erg groot zal zijn omdat er steeds minder geschikte domeinnamen beschikbaar zijn voor websites, webshops of blogs. Een goede domeinnaam is tegenwoordig erg schaars! Daarom biedt de .sport extensie veel nieuwe kansen voor bestaande en nieuwe website-eigenaren om een korte, herkenbare domeinnaam te registreren voor hun website.

Het registreren van een korte, pakkende domeinnaam kan lastig zijn. Dit komt doordat de pakkende domeinnamen erg schaars zijn. Je kunt de gewenste domeinnaam overkopen van de huidige eigenaar, maar dit kan behoorlijk duur zijn. Met de komst van de nieuwe gTLD’s zijn er volop kansen om je gewenste domeinnaam voor weinig geld te registreren. Zo kun je relatief gemakkelijk in het bezit komen van een domeinnaam die perfect is voor jouw website, webshop of blog.

Recent zijn er vele nieuwe domeinextensies aangekondigd, waaronder de .sport. Deze nieuwe extensies helpen om je te onderscheiden van andere websites. Daarnaast helpt een domeinnaam die aansluit bij het onderwerp van je website om je positie in zoekmachines zoals Google te verbeteren.


Waarom een .sport domeinnaam van SoHosted?

Jouw .sport domeinnaam is bij SoHosted in goede handen door onze +10 jaar ervaring, persoonlijke service en ervaren medewerkers. Een .sport domeinnaam kun je bij verschillende webhosters pre-registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Zo is een pre-registratie bij SoHosted onder andere gratis en geheel vrijblijvend.

Vaste lage prijzen

Gratis een .sport domeinnaam pre-registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.sport domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.sport domeinnaam 301 redirecten

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


 

Interesse? Vul het formulier in!

Via onderstaand formulier kun je je gegevens invullen. Je krijg van ons een mailtje zodra de prijs bekend is en je jouw .sport domeinnaam kunt bestellen!


 

Veelgestelde vragen over de .sport domeinnaam

We verwachten dat de .sport domeinextensie in 2018 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt, door het formulier op deze pagina in te vullen, houden we je per e-mail op de hoogte zodat je als één van de eersten je .sport domein kunt aanvragen.
De .sport domeinextensie is een generieke domeinextensie (gTLD) waarvan de betekenis in veel talen gelijk is. Een .sport domein kan goed worden gebruikt door websites, webshops of blog die gericht zijn op sport(artikelen). Daarnaast zijn .sport domeinen handig voor iedereen die zich wil onderscheiden van andere websites. Vul het onderstaande formulier in om meer kans te maken op je gewenste .sport domeinnaam.
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer je dan gratis en volledig vrijblijvend via het formulier. Zodra de prijs van de .sport domeinnaam beschikbaar is sturen wij je een e-mail. Op deze manier kun je als eerste je gewenste domein op onze website registreren, nog voordat deze officieel beschikbaar is.
Een pre-registratie is bij ons gratis! Je ontvangt van ons een e-mail zodra de prijs van de .sport domeinextensie bekend is. Je kunt deze vervolgens zelf op onze website aanvragen en betalen.
Ja, dit is praktisch altijd mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw .sport domeinnaam anoniem wilt registreren.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .sport domeinextensie wordt naar verwachting in 2018 gelanceerd. Het is nu echter al mogelijk om je voor de .sport extensie bij ons te pre-registreren.